Συμμετοχή ΕΙΑ στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου το 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας», που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, από τον «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού» και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. 

Το Φεστιβάλ αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου της μελισσοκομίας και παρουσιάζει στους επισκέπτες τον πλούτο της Ελληνικής υπαίθρου.
Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και η προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. 

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία ανακαλύψουν την τεχνική του «τρύγου» των μελισσών, να γνωρίσουν παραγωγούς μελιού από όλη την Ελλάδα, να δοκιμάσουν σπιτικές συνταγές με μέλι, να βαθμολογήσουν όλες τις κατηγορίες των μελιών, να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια, αλλά και να ενημερωθούν για τα διατροφικά οφέλη του μελιού.

Δημοσίευση: 12/12/2014

Share This